Wednesday, August 27, 2008

Va era dor de Ana Lucia din Lost?


Mie da! Dupa ce personajul lui Michelle Rodriguez din Lost a fost omorat fortat in serial din cauza ca actrita nu s-a putut abtine si a condus sub influenta, ajungand astfel o perioada la mititica nu am crezut ca o sa o mai revedem desi era unul din personajele cele mai simpatice de prin zona (reusise sa il seduca si pe Sawyer ca sa ii fure arma). Si totusi realizatorii s-au hotarat sa o readuca pentru sezonul urmator , intr-o aparititie foarte scurta (probabil ca ceva vis, halucinatii etc, ca e moarta teoretic).

Un alt personaj, Libby, singura femeie de pe planeta care era atrasa de Hurley(vedeti poza de mai sus ca sa intelegeti de ce), a fost eliminata din Lost cam in acelasi timp cu Ana Lucia( de fapt au fost impuscate in aceeasi scena la cateva secunde una de alta de catre Michael), si ironic, tot din aceleasi cauze (actrita a condus sub influenta, mititica, personajul e impuscat rapid) si infractiunea s-a produs si mai ironic fix in aceeasi zi cu Michelle Rodriguez la diferenta de 15 minute.
Aveti aici pozele luate de politie:):

2 comments:

Anonymous said...

pae probabil au condus npreuna pasandush sticla dela una la alta.

Arsena said...

Cica nu, le-a arestat politia in zone total diferite ale insulei (Lost e filmat in Hawaii) in masini diferite, la diferenta de 15 minute.