Thursday, August 21, 2008

Travian - de ce e jocul meu favorit?





Pe langa ca e un joc fain de strategie in care interactionezi cu o gramda de oameni, faci aliante, faci razboaie, incerci sa ii elimini pe altii prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe (de exemplu ii poti para la Multihunteri, care sunt un fel de cavaleri travieni care se ocupa cu ordinea in lumea asta virtuala, motivele fiind diverse: te-a injurat prin mesaje, l-ai depistat ca a folosit cheaturi etc), Travian e o surse nelimitata de divertisment. Daca te plictisesti printre clicuri si scris mesaje cu cei din alianta, poti de exemplu sa citesti descrierea unor aliante sau jucatori. Ca sa va conving ca merita sa faci asa ceva o sa va dau si niste exemple:

Alianta 1:

"Tu bei apa, noi palinca. Alianta noastra: UniteD De fapt suntem aceeasi alianta. Bine de stiut!"

Alianta 2:
"Familia S.E. este mai mult decat o simpla familie !!! Noi suntem o Singura Entitate cu un Suflet Etern !!! Noi suntem mari amatori de Sporturi Extreme... Alianta3: Deocamdata nu mai recrutam!...dar daca va simtiti speciali, incercati. Nu se stie, poate sunteti norocosi. Oricine ar incerca, armata peste 15000. (nu in crop)"

Alianta 3:
"NU SE FAC RECRUTARI!!! Cateva lucruri despre noi, demne de a fi luate in seama: -ne place caterinca si sa citim almanahe; -cine nu are bulina rosie nu capata titlu in alianta; -ne place sa bem noaptea ce-am construit ziua; - cei mai multi suspecteaza ca ne-am lasat de travian pt ca nu mai creste populatia ca pe vremuri... ceva tot creste, stati flexati :), si chiar de nu creste o umflam cu pompa :); -de ce nu mai recrutam? pt ca n-am gasit oameni sa merite . crezi ca meriti ? contact me , am sa te atac intr-o noapte pe care o aleg eu si daca ma intorc cu mana goala poate ai vreo sansa sa ni te alaturi . NU ma deranja in caz de esti atacat de oamenii mei, chiar de esti ruda cu tata. Ai o alianta, aveti trupe, folositi-le. NU sunt responsabil de actiunile oamenilor mei, incercati sa negociati intai problema cu ei, nu suntem in Matrix aici. Fiecare om din KNIGHTS este incurajat sa se descurce. Alianta mea nu este pt cei care nu au initiativa. Stam impreuna ca o adunatura de banditi, doar pt a ne apara de alti banditi. Daca credeti ca ne iubim... va inselati :). Poate la voi se iubesc baietii intre ei... dar la noi e interzis :). Noi ne respectam intre noi...adica respect insemnand nu pot sa-ti fur satul ca e plin de pretorieni :)) Teama este cea care pazeste pepenii... Despotismul in timp de razboi este mai bun ca democratia. Suntem soldati, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. :) we rule the neighbourhood :) pe noi nu ne apara nimeni pt ca nu avem nevoie . -nu luati jocul prea in gluma dar nici prea in serios .. nu mai vreau sinucideri in clan :) NU NE INTERESEAZA CAT DE GRASI SUNTETI CATE CATAPULTE AVETI CE PRIETENI CUNOASTETI DIN GENERALA SI AU FOST MARI JUCATORI PE S1 , NU NE INTERESEAZA DECAT CAT DE MARE BOUNTY NE PUTETI OFERI . NU INGENUNCHEM IN FATA NIMANUI .DECAT SA VA DAU CEVA MAI BINE STERG CONTU :) ORGOLIUL E TOT CE MA FACE SA MERG MAI DEPARTE"

Alinata 4:
"Beutura dauneaza grav aliantei...hac mai da o bere Astazi, 23 Mai 2008, e marea intalnire Alkoholu!... Din toate colturile tarii... Care se afla prin zona... si are chef sa Bea ceva ceva... CEVA !!!... lasati un mesaj la careva... si care e on o sa citeasca pe aici si o sa primiti un numar de telefon... poate poate aveti sansa sa vedeti cum se Bea... Cata Beutura lu Dzo s-o luam cu noi?!... Asta e intrebarea ce ne framanta... --------------- Alkoholu s-a intors !!! Ba nu... Glumeam... suntem si noi aici... nu de alta... da cum sa mai planuim un Web-Drink... ceva... Pentru orice beutor din alta alianta ce vrea sa ia legatura cu acesta alianta sa trimita mesaj la The King, Yazoo sau Reborn Pentru ca noi suntem Alkoholu!"

Alianta 5:
"TRECEM PESTE PAMANT SI PESTE APA,NUMARAM MUNTII SUB PICIOARE ,ATINGEM CERUL CU VARFURILE SULITELOR...SI VENIM SPRE TINE ! IN ACEASTA ALIANTA NU EXISTA BULINE GALBENE. ASTEPTAM VECHII PRIETENI SA NE CONTACTEZE. FRATII NOSTRI FORCE.DK"

Alianta 6:
"Cei slabi se ascund dupa numele celor mari, cei MARI isi creeaza propriul nume! O alianta formata din prieteni, jucatori cu experienta mai multa sau mai putina, care a luat nastere din dorinta unora ce doreau o noua forta pe harta travianului romanesc si nu numai... Respectati ne si o sa va respectam si noi! We live UniteD We fight UniteD"

Alianta 7:

"loialitatea, spiritul de sacrificiu si ajutorul reciproc respectul, ...trebuiesc scrise cu litere mari in personalitatea ta!!!

Daca nu indeplinesti cerintele nu te obosi sa ne scrii!!!



-daca ai intrat aici nu mai iesi decat ferma

-spionajul se pedepseste cu MOARTEA dac esti prins si sigur vei fi prins , serverul asta nu vei mai juca garantat
We die UniteD"

Alianta 8:
"Am ajuns atat de departe incat
ne vom intoarce la origini

DANGER!!!
Alianta formata numai din EMO!!

Nu tipati la noi ca ne omoram!!"
aici au bagat si imnul lor:

No comments: