Friday, March 28, 2008

Rock of Love cu Bret Michaels

Postul asta e din categoria despre starurile rock ajunse la varsta a doua pe care am inceput-o cu Gene Simmons. De data asta o sa il "disec" pe Bret. Daca nu stiti cine e Bret Michaels (ceea ce e putin probabil), o sa va spun ca a fost unul dintre cele mai mari staruri rock din istoria glam-metalului prin anii 80', alturi de trupa lui, Poison. Fiind unul dintre cei mai sexy rockeri de pe vremea aia, a avut o gramada de fani femei. Glam-metalul se caracteriza prin par cat mai smotocit si pufos cu putinta, machiaj (da, la barbati), si pantaloni mulati (da, tot la barbati). Bret Michaels e imaginea perfecta a ceea ce a insemnat glam-metalul:

Au trecut cativa ani de atunci, Bret(45) a inceput cariera solo, si pot spune ca nu e rau deloc. Tipul chiar stie sa cante rock si e un muzician foarte talentat. Oricum, a cam iesit din atentia publicului. Asa ca atunci cand VH1 i-a oferit sa faca un show in genul Flavor of Love sau The Bachelor (in care ideea e ca vreo 20 de femei concureaza pt un barbat), a acceptat. Si asa s-a nascut Rock of Love.

Ce se intampla in Rock of Love: 20 de gagici cat mai rockerite posibil se muta impreuna cu Bret intr-o casa si practic concureaza timp de 2 saptamani ca sa il cucereasca pe Bret. Evident ca toata faza e numai TV chiar daca se numeste reality-TV, dar trebuie sa recunosc ca urmaresc show-ul si ca mi se pare distractiv:). Anul trecut a fost primul sezon, Bret a ales-o pe tipa aia cu parul roz si frizura de arici:

Fiind dat ca "realatia" nu a mers (tipa zicea ca Bret nici nu a mai cautat-o dupa show), Bret cel cu inima franta e "nevoit" sa faca si al doilea sezon, el avand clar nevoie de ajutorul VH1 sa isi gaseasca femeie:). Si acum se deruleaza al doilea sezon pe care evident ca il urmaresc:).

O sa va spun cine a castigat si cum a decurs "relatia" si daca va avea loc si un al treilea sezon. Ok...cam atata despre Bret, va las sa ascultati "Go That Far", care e una dintre piesele lui de rezistenta:

2 comments:

Dave said...

Poison e glam metal.

Arsena said...

Ai dreptate...my mistake;)Glam-rock a fost curentul ala in UK si e total altceva...