Thursday, June 5, 2008

Lost - Season 5


Ultimele 2 episoade din Seria a4a au fost joia trecuta si au fost foarte misto dar ne-au lasat ca de obicei cu ochii in soare in ceea ce priveste o gramada de chestii cum ar fi: ce naiba s-a intamplat cu insula aia, ca a disparut asa ca intr-un spectacol de scamatorie? Producatorii au anuntat ca vor mai fi 2 serii si gata. Partea proasta e ca urmatoarea serie incepe numai in ianuarie 2009:(. Cam mult de asteptat...Asa din ultimul episod pare clar ca cei care au reusit sa scape de pe insula au de gand sa se cam intoarca din motive foarte neclare. Micheal si Jin s-au curatat, cred ca nimenui nu ii pare rau de aia, erau cam in plus iar Michael era un personaj cam agasant. Mi-era ca o sa il curete si pe Sawyer, care e personajul meu preferat, dar din fericire asta e ca o pisica, scapa cam din orice chestie viu si nevatamat:

2 comments:

Anonymous said...

o scurta adugare/modificare la ceea ce ai vrut tu sa zici: jin se crede ca a fost "curatat", dar in seria 4, sau 3, nu mai stiu care k le-am vazut de mult, este prezentata o imagine asupra a ceea ce va urma dupa ce pleaca de pe insula si apare jin care ii duce un urs panda la spital nu mai stiu cui. cred k stii ce vreau sa zic. ideea e ca nu se stie ce s-a intamplat cu jin, dar nu are cum sa fi murit pe vas, atunci cand a explodat. sau poate producatorii s-au razgandit intre timp, si l-au lasat de fapt si pe el sa moara pe vas, in speranta ca nimeni nu o sa-si aminteasca faptul ca jin apare si inapoi in lumea reala. :)

Visare said...

Sau poate ca secventa cu ursuletul panda era din trecut, nu din viitor si era prezentata in paralel cu cea a nasterii lu' Sun doar ptr impact, toata lumea crezand initial ca Jin se grabea de fapt sa ajunga la ea :P

Vom vedea..